Blogginlägg

Ny familjemedlem

Jag kan inte få nog av dessa små svarta gullisar. Jag välkomnar lilla Issy till familjen fråm Lustans kennel. En tuff liten böna som har flyttat in i mitt hjärta. Det ska bli väldigt spännande att följa denna dam som inte på något sätt är släkt med mina andra juveler. Det är tur jag har en massa vänner som kan ställa upp och vara hundvakt emellanåt. Jag blir nu kallad den  "crazy doglady" 

 

fivehectorvalp2prSRhuv


Vägen till startklass

NU har Irma och jag gått en startklass kurs och det är jätteroligt. Hon har verkligen mognat och vårt samarbete har blivit så mycket bättre. Hon börjar ha tillit till mej igen. Nu kanske vi kan starta lite i år både viltspår, jakt , lydnad och bruks. Vi får se vad vi hinner. Att planera brukar gå väldigt bra men sen att få tid till att genomföra saker är mycket svårare. 

Irma 1 år


Inga valpar i vår

Tyvärr visade ultaljudet att Irma inte bär på några bäbisar  Det käns väldigt tråkigt då jag längtat efter denna kombinationen. Jag tar nya tag vid hennes nästa löp (aug-sep) och hoppas då på bättre tur. Just nu känns det lite tomt och tråkigt. Men det är bara att bryta ihop och komma igen. 

Mest synd tycker jag om er som visat intresse för denna kull


Irma parad

Yes vi fick till några fina parningar och håller tummarna hårt att det blir en massa fina lakritstroll i slutet av februari.

 

Om du är intresserada av en hund från mej så hör av dej snarast. Jag värdesätter kontakten med ägaren under hundens livsstil och att valparna kommer till aktiva familjer. Flatten är ingen soffsällskapshund utan en apporterande fågelhund en jakthund som måste få utlopp av sin energi i olika aktiviteter. Att apportera är ett måste för denna hund och att få använda både ben och nos i aktivitet är ett måste. Jag föll för flatten då den är en sådan allround hund . Passar i både lydnad,bruks, jakt, dra pulka ha med sig i skidspåret , vandra i fjällen mm.

Jag har fått en del samtal från männsikor som tycker den är vacker men har ingen aning om vad den har för egenskaper. Fråga mej gärna och kom och titta på mina flattar innan du bestämmer dej om dettta är en hund för dej.


IRMA löper

Nu löper Irma och vi får hoppas på att vi får till  en parning. Tur jag inte behöver åka så långt då det eventuellt blir på julafton   Jag har nu längtat ettt tag att få ta en egen kull på min älskade Melvin och min underbara tik Irma . Jag förväntar mej en en kull med mycket samarbete, glada , snälla och arbetsvilliga små lakritstoll. Så niu får ni hålla tummarna att det blir något.

 

                                                                Lermyrens Cool Caramel och  Decorous Carismatic Cardhu 

 

Irma 1 årMelvin


Blogghistorik

«mars 2019»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Senaste inlägg
Ny familjemedlem
Vägen till startklass
Inga valpar i vår
Irma parad
IRMA löper
Milos första viltspår
Jaktprov BEN
Kennelmamma på besök
GRATTIS Inger och Lycka
En liten superstjärna

Arkiv
2019
  •    Mars
  •    Januari
  • 2018
    2017