Blogginlägg

valpar 2022

Snart är det slut på 2021 och i det längsta trodde jag att Coronaviruset hade försvunnit men ve och fas nu får vi se om vi måste leva ett år till med viruset...bläääää.

 

Då får vi pigga upp tillvaron med små lakritstroll    två parningar är planerade nästa år och jag har koll på hanar och gjort en plan, vill inte avslöja riktigt än vad det blir men tikarna är klara.

 

RLD N Lustans Peaceful Easy Feeling "Issy "en arbetsgald liten duracell individ, ställer upp på allt. Hon har mycket egen vilja men försöker verkligen pleasa matte men ibland blir det fort och fel. Jag älskar hennes energi och glädje. En trygg , trevlig sponataapportör med härligt sök. Hon är en underbar arbetskompis både som apportör och på lydnadsplan.

 

RLD CHAMPION Atomos Lyckliga lakritstroll "Lycka" efter underbara Mellis Lermyrens Cool Caramel. En tjej med stor motor och spontan i apporteringen. Hon har också typisk flat- egen -vilja. Full fart och en arbetsmoral som är underbar

 

Ser framemot valpar med mycket arbetslust


Long time no see

nu var det längesedan jag uppdaterade min hemsida. jag tycker själv inte om när andras sidor inte är uppdaterade  så jag får ta och skärpa mej.

Det har varit sådant tryck på efterfrågan på valparna så det har varit galet, men jag hittade 10 underbara förvaltare till de små. Jag sparade två individer ur denna kull som jag tyckte var bedårande . Det ska bli så roligt att få följa dessa troll då jag vet hur underbara föräldrar de har. 

Det har varit rätt mycket för mej under våren så jag kommer inte orka starta några jaktprov med Issy och Milo i år som jag tänkt.

jag har lagt ner mer tid på Issy ett tag för att få igång lite stadga och följsamhet. Issy är en ortroligt arbetsglad men väldigt het tik som inte har haft ro i kroppen. men jag har  i år sett hur  hon landat och hon är mer öppen för samarbete med mej. Vi tränade in startklassen på cirka två veckor och fick ihop till godkänt så det var himla kul att komma igång med tävlingsverksamheten igen ( 6 år sedan sist) vi satsar på rallylydnad , startklass och  kanske en appell beroende på hur min tid till träning ser ut. Tiden går så fort och den här sommaren är snart slut...igen. V hoppas på en fin och lång höst.

Några utställningr hoppas vi få ihop under hösten.


Valpar

Milo och Loka har fått 10 st underbara lakritstroll   Loka är en jättefin mamma som tar hand om de små. 

 

ALLA ÄR TINGADE


Träning

Ett nytt år nya planeringar och funderingar hur hundåret kommer bli pga av coronaläget. Snön och kylan lamslår mej för tillfället men äntligen så är vi på rätt sida av året.Solen var faktiskt rätt varm idag och det är lovande. Hundarna har det nog rätt tråkigt då jag bara jobbar och inte gör så mycker när jag kommer hem. Vi går mot ljusare tider så snart så är det ljust när man kommer hem och förhoppningsvis blir man lite piggare.

Vi tränar iallefall lite i klubbstugan annars så har vi vintervila minst en månad till.

Loka ör ögonlyst så nu väntar vi bara på löp så hoppas vi på en massa små söta lakritstroll .


Corona

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterde sidan. Coronan har ställt till en hel del del när det gäller prov, tävlingar och kursverksamhet. 

Nu är det snart jul och vi ligger i lite vintervila för tillfälligt. Jag hade anmält till några exteriörbedömningar som tyvärr ställdes in. Jag hoppas det  kan komma igång igen till vårvintern.  Lite roligheter händer i allefall. Lycka kommer paras med en brun hane bara hon börjar löpa och en liten individ har flyttat in i kenneln.

Jag får välkomna Conovers Gold Amulett till till Lermyrfamiljen. Lettty en underbar, tuff ,trygg liten tös


Blogghistorik

«juli 2022»
tiontofr
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Senaste inlägg
valpar 2022
Long time no see
Valpar
Träning
Corona
B-prov
Corona
Alla Valpar har flyttat
FRK vandringspris Viltspår 5:e plats LOKA
Nu är valparna här

Arkiv
2021
2020
2019
2018
2017